VITAJ NA STRÁNKE POLIN.SK

VITAJ NA STRÁNKE POLIN.SK
1. apríla 2019 Polin
V Novinky, O Polin

Chceš vedieť kto stojí za vznikom stránky?

Ak si klikla či klikol až sem, tak vitaj.

Som Paula a ručne maľujem pod značkou Polin a som šťastná. 

ŠTASTNÁ SOM!

A prečo? Nebudem klamať, keď poviem, že tvorba tejto stránky trvala príliš dlho. Som šťastná, že sa to konečne podarilo a je na svete.

Môj cieľ bol priniesť stránku, ktorá by bola prehľadná, jednoduchá, a aby každý mohol rýchlo nájsť to, čo potrebuje. Tiež som chcela, aby bola mojím odrazom a pôsobila čisto. Keďže nie som profesionál v tvorbe webu, poprosila som o pomoc môjho kamaráta Dávida. Dávid je dobrý v tom, že ma dokáže vypočuť a naplniť moje priania. A ja som niekedy veľmi náročná a prísna. Stále niečo vymýšľam. On to však so mnou vydržal, a aj vďaka tomu mohla technicky vzniknúť stránka Polin.sk.

Moja šikovná sestrička Peťka je zas moja dvorná fotografka. Všetky fotografie, ktoré vidíš na stránke sú od nej. Nájdeš ju aj ako @petraobonovafotografka na facebooku alebo tiež na istagrame @kekypetra_photography. Mám ju veľmi rada a myslím, teda viem, že aj ona má veľmi rada mňa.

Chcela som priniesť stránku, ktorá by ti priblížila kto Polin je, čo robí a prečo to robí. Verím, že čoskoro spustím aj eshop. 

Verím, že sa nám to spolu s Dávidom a Peťkou podarilo.

Ďakujem vám!

4 komentáre

  1. Zuzana Žabková Pechová 4 roky ago

    Dobrý deň,
    Vaše hrnčeky sú krásne, milé no proste pre potešenie, ďakujeme za ne.?

    • Author
      Polin 4 roky ago

      Ďakujem veľmi pekne 🙂

  2. Marcela 1 rok ago

    Dobrý deň,
    na stužkovej slávnosti mojej triedy IV. A Obchodnej akadémie Prievidza18. 11. 2022 som dostala ako darček prekrásny čajník a ku nemu 2 šálky vytvorené Vašimi šikovnými rukami. Ďakujem za nádherné prekvapenie, ktoré mi bude moju triedu pripomínať.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*